Irmak Ünal Bali’yle ilgili son kararını açıkladı

Usta sanatçı Cihan Ünal’ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu’yla evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal, 2010 yılında nikah masasına oturduğu Emre Karabacak ile evliliğini 2017 yılında sonlandırmıştı.

Son olarak 2017 yılında ‘Dolunay’ dizisiyle kamera karşısına geçen Ünal, daha sonra kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı almıştı. Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021’de Bali’ye taşınmıştı.

“BALİ’YE ALIŞTIM”

47 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz gün kızı Kayla ile Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünal, “Ailemizi görmek için senede 1-2 defa geliyoruz Türkiye’ye. Bali’ye alıştım. Mutluyum. Ülkemi, ailemi ve yemekleri özlüyorum” dedi.

Spora devam ettiğini belirten oyuncu, “Yaşam tarzım.10 yaşımdan beri spor yapıyorum” diye konuştu.

Projelerinden bahseden Irmak Ünal, “Orada geliştirdiğim projelerim var. Çocuk yeteneklerle çalışıyorum. Güzel bir tempomuz var. Türkiye’den güzel bir proje gelirse olabilir. Buradaki projeleri beğeniyorum” ifadelerini kullandı.

“ŞU ANDA HER ŞEY GÜZEL”

Ünal, “Kesin bir dönüş yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Yok, düşünmüyorum. Şu anda her şey güzel” yanıtını verdi.

Bali’den bahseden ünlü isim, şöyle konuştu:

İklimini seviyorum. İnsanlar sakin. Ankaralıyım. İstanbul kaotik geliyor. Sakinliği de sevmiyorum. Bali’de trafik kötü ama kimse savaşmıyor. Kimse küfür etmiyor.

“YAĞMUR BALİ’YE DE GELİYOR”

Kardeşi Yağmur Ünal’la görüştüğünü belirten oyuncu, “Burada zaten beraberiz. Yağmur oraya da geliyor” ifadelerini kullandı. Bir dönem babası Cihan Ünal’la küs olan oyuncu, o konuda ise “Her şey yolunda… Torunlarıyla konuşuyor” açıklamasını yaptı.

patronlardunyasi.com

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir